La importància de un bon pany

Un bon pany a la porta principal del nostre habitatge o negoci és de vital importància. La majoria dels actes delictius que es produeixen manipulant el pany d’una casa o negoci es donen en aquelles susceptibles de ser obertes en pocs segons. Avui dia no existeix cap pany que no pugui ser forçat, ja sigui amb rossinyol, palanques o el vell truc del gat hidràulic.

La nostra experiència com a professionals de la serralleria ens ha demostrat que de no ser que el lladre tingui un objectiu concret, més del 99% dels casos són robatoris a vivendes o comerços amb panys poc adequats i fàcilment manipulables. A més, avui dia s’han generalitzat tècniques importades d’altres països que han fet que el nombre de robatoris a locals i vivendes s’incrementi bastant.


Mai no està de més comprovar ell funcionament del pany de casa nostra, i verificar una sèrie de punts que ens poden indicar si cal ajustar-lo o canviar-lo. N’hi ha prou amb seguir aquests punts:

- La clau fa joc en ficar-la al pany?

- En sortir de casa, ens cal tancar de cop perquè el pany quedi ajustat i la porta ben tancada?

- En girar la clau al pany, ens costa i s’ha de fer joc per aconseguir tancar del tot?

- En tancar el pany, no podem fer totes les voltes perquè una no va bé?

- En ficar la clau al pany, queda obturada?

Dues o més respostes positives fan veure que un professional hauria de revisar el pany del seu local o habitatge, ell l’assessorarà sobre si cal reparar-lo o canviar-lo.

Sense cap dubte la millor opció avui dia és tenir un pany de qualitat, és la millor opció per a garantir la nostra tranquil.litat durant les nostres sortides. Un tècnic de Team Master Key el pot assessorar sobre la millor opció per instal.lar a la seva vivenda o negoci.

Servei tècnic de reparació i instal.lació de panys: 902-80-80-55 i 93 243 37 70

Truqui ara i demani una cita amb el seu tècnic especialista per una revisió i pressupost dels accesos sense cap cost per vostè.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.